Om os

Vores hjemmeside er udviklet på baggrund af, at vi vil give forbrugere rundt i landet adgang til medicin af topkvalitet, med de mest konkurrencedygtige priser. Vi gør vores absolut bedste for at vores kunder modtager det bedste produkt og den bedste service.

Vi er derfor stolte af at kunne tilbyde de mest populære medicinske produkter, til gode og overkommelige priser. Det vil være muligt at spare penge på den medicin du normalt benytter, ved at bruge vores hjemmeside.

Hvad er et online apotek?

Et online apotek gør det er muligt for forbrugeren at bestille medicin nemt og hurtigt online. Vi har et bredt udvalg af medicin, og de produkter du køber, leveres indenfor få dage. Vi garanterer topkvalitet af alle vores produkter, og du er i sikre hænder når du handler hos vores apotek.

Vores vision er baseret på at kundetilfredsheden skal være i top. Ved hjælp af os, sørger vi for at du får lige netop den medicin du skal bruge, for at få hverdagen til at hænge sammen. Derudover tilbyder vi en fremragende kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål omkring levering eller bestilling af medicin. Det er vores garanti, at du vil være yderst tilfreds når du har benyttet vores apotek.

Ydermere, lægger vi meget vægt på at:

  • Medicinen du modtager, er ægte og verificeret.
  • Levering direkte til døren indenfor få dage.
  • Detaljeret information angående den medicin du vil købe (Du skal dog stadigvæk konsultere med din læge).
  • Beskytte din personlige data.
  • Give vores kunder de bedste varer til den bedste pris.

Og meget mere.

Nem og hurtig bestilling

Hos vores digitale apotek, kan du nyde det brede udvalg a produkter, et meget mere bredt udvalg end hos dit lokale apotek. Vi er også åbne hele døgnet rundt, så du kan shoppe medicin lige når det passer dig. Du vil derfor ikke skulle bruge din dyrebare tid på at vente i kø eller rejse langt for at få det lægemiddel du ønsker. Det eneste du skal gøre, er at finde din medicin i vores katalog, tilføje det til din kurv og betale, så nemt er det at handle hos os.

Vi sparer dine penge og tid

Vi sørger for at give dig det bedste produkt for dine penge. Dette betyder at du vil kunne finde lægemidler af højeste kvalitet, både fra kendte mærker samt de generiske versioner. Du kan også spare din tid ved at købe ind i større mængder, og derved også spare leveringsomkostninger. Du slipper også for at bruge din tid på at tage ud og købe produktet fysisk, det hele kan i stedet gøres i dit hjem I trygge rammer.

Fantastisk kundeservice, med dig i fokus

Hos os er du i trygge hænder, og din tilfredshed er vores største fokus. Vi er der til at hjælpe dig døgnet rundt, og vil gøre vores ypperste for at du kan handle sikkert og fejlfrit hos os. Hvis du er i tvivl om hvordan et produkt bestilles, eller har generelle spørgsmål omkring os, så tøv endelig ikke med at kontakte os, vi vil glæde os til at hjælpe dig.

Hold dig opdateret omkring vores apotek og produkter

Vil du gerne have de sidste nye opdateringer omkring produkter og andre vigtige nyheder omkring vores online apotek? Du kan abonnere til vores nyhedsbrev, hvor vi sender nyheder til din e-mail, hvis der skulle være rabatter eller kampagner på produkter. For at kunne abonnere på vores nyhedsbrev, er det et krav at du har en registreret bruger hos os. Grunden til dette er at vi skal bruge din mailadresse for at sende nyhedsbrevet ud.

Vi vil glæde os til at have dig som kunde hos os!

Din kurv
Din kurv er tom

Gå venligst tilbage til shoppen og vælg et produkt

Log-ind
*
Feltet er tomt
*
Feltet er tomt
Glemt din adgangskode
Glemt kodeord?

Indtast din e-mail nedenfor, du vil modtage en e-mail med instruktioner om, hvordan du nulstiller din adgangskode.

*
Feltet er tomt
Glemt kodeord?

Kontroller venligst din e-mail om et par minutter for at modtage dine brugeroplysninger.
support@eu-sup24x7.com

Log-ind Tilbage til Hjem